21/05/2019
Seminari d'economia, política i societat de CCOO PV.
  • Dijous 30 de maig, a les 11.30 hores, sala d’actes de CCOO PV (pl. Nàpols i Sicília, 5).

El catedràtic de geografia humana i professor de la Universitat de València serà el pròxim convidat a aquest espai de reflexió i debat de CCOO PV, sobre els temes que afecten l’estat del benestar i la democràcia actual. Romero impartirà la ponència ‘Qualitat institucional i política territorial’.

21/05/2019
Detalle del programa
Jornada formativa

Las secretarías de Salud Laboral de CCOO Región de Murcia y País Valenciano han organizado una jornada conjunta sobre los retos de la tarea preventiva, el próximo martes 4 de junio, en el salón de actos de la sede del sindicato en Elche [C/ Francisco Ruiz Bru nº4. Bajo]

21/05/2019
  • Expliquen les seues reivindicacions a les families
  • Educació Inmfantil és un sector altament feminitzat

 La FE CCOO ha convocat hui una jornada de vaga en el sector d’educació infantil. Denunciem la precarietat en el sector i la pretensió patronal de signar un nou conveni demà 22 de maig, després de 7 anys de congelació salarial i dos de negociació. El conveni que es preten signar implicaria la perpetuació de la precarietat en el sector en establir una remuneració de 930 € al mes per a les educadores, un col·lectiu totalment feminitzat (educadores, personal de neteja, de cuina...) i que realitza activitats educatives bàsiques en l’etapa. A més a més el sector pateix un alt índex de temporalitat i precarietat, sense regulació del temps d’atenció directa.

20/05/2019
Permisos retribuidos durante la jornada laboral el día de las elecciones del 26 de mayo de 2019

Si trabajas el día de las elecciones, si estas convocado por el Estado para una Mesa electoral, o si eres interventor o apoderado, tienes derecho a permisos retribuidos

20/05/2019
Licitación del servicio de limpieza en los centros sanitarios.

Los sindicatos mayoritarios del sector realizan propuestas para la próxima licitación del servicio de limpieza en los centros sanitarios del País Valenciano, un contrato de más de 300 millones de euros.

20/05/2019
17 de maig, Dia Internacional contra la LGTBifòbia

L'ORGANITZACIÓ de les Nacions Unides (ONU) declara que el propòsit dels “dies internacionals” és sensibilitzar, conscienciar, cridar l'atenció, assenyalar que hi ha un problema sense resoldre, un assumpte important i pendent en les societats perquè governs i estats actuen i prenguen mesures o perquè la ciutadania així ho exigisca als seus representants.

17/05/2019
Presentació de la jornada a càrrec de Ferran Garcia
Cultura revolucionària

La seu de CCOO PV va acollir una vesprada de cultura revolucionària que barrejà l’última sessió de la seua Filmoteca, amb la projecció i col·loqui del documental ‘Leo la vida’ i l’acte de lliurament dels guardons del 1r Premi de Fotografia 'Vicent Ventura'.

17/05/2019
ELECCIONES EUROPEAS
El sindicato presenta sus propuestas para que la UE recupere el modelo social, el de la Europa de y para las personas

CCOO llamamos a los ciudadanos y ciudadanas a que voten en las elecciones al Parlamento Europeo del próximo 26 de mayo, y a que lo hagan por opciones que defiendan la democracia, la justicia social, la igualdad real y efectiva, el medio ambiente y los derechos y libertades de la clase trabajadora. Por opciones progresistas. Para el sindicato, es fundamental que los partidos incluyan en sus programas las reivindicaciones que ha reunido bajo el título “Propuestas de CCOO al Parlamento Europeo: Una Europa para los trabajadores y trabajadoras”.

16/05/2019
punt de trobada familiar

La Federació d'Ensenyament de CCOO PV reclama a EULEN, SERVEIS SOCIOSANITARIS que complixca el III Conveni autonòmic d'atenció a família, infància i adolescència en els punts de trobada familiar.

16/05/2019
17 de Mayo, Día Internacional contra la LGTBifobia
LGTBI: 17 de Mayo de 2019

LA ORGANIZACIÓN de las Naciones Unidas (ONU) declara que el propósito de los “Días Internacionales” es sensibilizar, concienciar, llamar la atención, señalar que existe un problema sin resolver, un asunto importante y pendiente en las sociedades para que Gobiernos y Estados actúen y tomen medidas o para que la ciudadanía así lo exija a sus representantes.

15/05/2019
Logo entidad conveniada

Últimas plazas para el mes de junio de la oferta de servicios de vacaciones y ocio para personas afiliadas a Comisiones Obreras. Vacaciones, Apartamentos y Hoteles, entidad de Ocio y vacaciones en Foz (Lugo), Chiclana (Cádiz), Denia (Alicante), Zahara de los Atunes, La Manga del Mar Menor (Murcia), Oropesa (Castellón).

14/05/2019
Propostes de CCOO PV.

La central sindical presentarà les seues propostes als diferents partits polítics, amb vista als pròxims comicis del 26 de maig. El document, amb 20 mesures, estableix les prioritats sindicals, centrades a desenvolupar programes d'ocupació, garantir els serveis públics, establir polítiques d'igualtat i a atendre els col·lectius amb especials dificultats. Uns municipis sostenibles des del punt de vista social i mediambiental, amb major participació ciutadana.

14/05/2019
Imatge de les mobilitzacions de la CVONG per a reclamar #JusticiaCasoBlasco
#JusticiaCasoBlasco
  • Suport ciutadà contra la corrupció en defensa de la cooperació internacional.

El sindicat anima a donar suport al micromecenatge iniciat per la CVONGD, de la qual forma part la fundació Pau i Solidaritat, que sol·licita suport a la ciutadania i les entitats socials valencianes per sufragar les despeses del segon judici del Cas Blasco. El sindicat considera una responsabilitat col·lectiva aquesta col·laboració, que permetrà continuar sostenint una acusació popular exemple de lluita civil contra la corrupció i perquè es faça justícia.

14/05/2019
Registro de jornada avalado por el Tribunal de Justicia de la UE

El Tribunal de Justicia de la UE ha sentenciado hoy que los Estados miembros tienen la obligación de implantar un sistema objetivo, fiable y accesible que permita computar la jornada laboral diaria realizada por cada trabajador. La sentencia se produce tras un recurso de la Federación de Servicios de CCOO para que se declarara la obligación de Deutsche Bank de establecer un registro de la jornada laboral diaria.

14/05/2019
Movilización denunciando despidos en Las Naves. Archivo GP

L'Assemblea de Delegats i Delegades de CCOO de l'Horta (més de 40 centres de treball de l'Administració local) reunida aquest 14 de maig a la seu de CCOO mostra el seu total suport al company acomiadat, exigeix la nul·litat de l'acomiadament i la reincorporació immediata.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.