21/05/2019
Seminari d'economia, política i societat de CCOO PV.
 • Dijous 30 de maig, a les 11.30 hores, sala d’actes de CCOO PV (pl. Nàpols i Sicília, 5).

El catedràtic de geografia humana i professor de la Universitat de València serà el pròxim convidat a aquest espai de reflexió i debat de CCOO PV, sobre els temes que afecten l’estat del benestar i la democràcia actual. Romero impartirà la ponència ‘Qualitat institucional i política territorial’.

08/05/2019
Documental
 • Dijous 16 de maig, 18.00 hores, seu de CCOO PV (pl. Nàpols i Sicília, 5, València).
 • Lliurament de premis de la Marató Fotogràfica Vicent Ventura 2019.

CCOO PV ha organitzat una nova sessió de la seua Filmoteca, amb la projecció del documental ‘Leo a la vida’, un homenatge a la pedagoga Leonela Relys, una humil mestra d’escola que va crear un revolucionari mètode d’alfabetització. A l’acte participarà el director, Julio Suárez i membres del voluntariat educatiu. També està previst el lliurament del I Premi de Fotografia 'Vicent Ventura'.

23/04/2019
El secretari general de CCOO PV, Arturo León, lliura el premi a les representants de la Plataforma de suport a la Querella Argentina.

CCOO PV ha lliurat el guardó a la Plataforma de suport a la Querella Argentina/ Acció Ciutadana contra la Impunitat del Franquisme. Un premi que s’atorgarà anualment, a través d’una votació popular, a persones o entitats amb una trajectòria de defensa i millora de les llibertats.

10/04/2019
Cartell del premi
 • Participa en la votació popular fins al 17 d'abril fins a les 17 hores.
 • Acte de lliurament: 23 d’abril, 12 hores, seu CCOO PV [pl. Nàpols i Sicília 5].

Candidatures seleccionades pel jurat que opten al premi mitjançant la votació popular: L'Agència Valenciana de Prevenció i Lluita contra el Frau i la Corrupció; La Plataforma de suport a la Querella Argentina /Acció Ciutadana contra la impunitat del franquisme; Lambda, col·lectiu de lesbianes, gais, transsexuals i bisexuals.

 

 

15/04/2019
Marató fotogràfica.
Una marató d’instantànies
 • Dilluns 15 d’abril, de 10 a 24.00 hores.
 • Temàtica del concurs: Imatges que desmenteixen tòpics, imatges de llibertat.

CCOO PV, la Federació d’Ensenyament de CCOO PV i l’Escola de Persones Adultes Vicent Ventura convoquen conjuntament el 1r premi de fotografia Vicent Ventura, en record del polític i periodista valencià. El concurs està dirigit a l’alumnat i a l’afiliació i serà en format marató.

02/04/2019
La secretària de Formació Sindical de CCOO PV, Inma Martínez, junt al ponent Albert Recio.
SEMINARI ECONOMIA, POLÍTICA I SOCIETAT DE CCOO PV

El doctor en economia i dirigent del moviment veïnal barceloní, Albert Recio, ha explicat els límits de la democràcia formal, tal com la coneguem ara, i les demandes actuals de millorar-la. El professor de la UAB, que ha participat avui al Seminari d’economia, política i societat de CCOO PV també ha aprofundit en les actuacions dels grups de poder empresarial.

29/03/2019
Imatge de 'La pesca'

Dimarts 9 d’abril a les 18 hores, col·loqui amb Toni Ortega Ivars, jurat internacional i fotògraf, i visita explicada a l’exposició, acompanyats dels seus dos autors.

28/03/2019
Detall cartell
Acció global per una Justícia Fiscal
 • Dijous 4 d'abril, a les 19 hores, a la seu de CCOO PV [pl. Nàpols i Sicília, 5]

La Campanya per un Justícia Fiscal, Comissions Obreres PV i Oxfam Intermón, amb la col·laboració de l'Ajuntament de València organitza la projecció del documental guanyador del Goya 2017.

27/03/2019
Seminari de CCOO PV.
 • Dimarts dia 2 d’abril, a les 11.30 hores, sala d’actes de CCOO PV (pl. Nàpols i Sicília, 5).

El doctor en economia i professor de la Universitat Autònoma de Barcelona participarà en la pròxima sessió del Seminari d’Economia, Política i Societat de CCOO PV. L’expert en economia del treball i polítiques sociolaborals impartirà la ponència ‘Democràcia: participació popular versus lobbies i grups de poder’.

15/03/2019
Projecció 'El orden divino'.
 • Dilluns 25 de març, a les 11.00 hores, seu de CCOO PV (pl. Nàpols i Sicília, 5, València).

CCOO PV acull la projecció i el col·loqui sobre la pel·lícula 'El orden divino’, de la directora Petra Volte. Una obra sobre la lluita pel sufragi femení a Suïssa.

15/03/2019
Detall del cartell

El pròxim divendres 22 de març, a les 11 del matí, a la seu de CCOO PV i amb la col·laboració d’ACICOM, el sindicat ha programat la projecció del documental “Corrupción: el organismo nocivo”, dirigit amb pols insubornable per Albert Sanfeliu.

12/02/2019
Projecció del documental '¡Gracias Jefe!'.
Projecció
 • Dijous 21 de febrer, a les 18.00 hores, sala d’actes de CCOO PV (pl. Nàpols i Sicília, 5, València).

Oxfam Intermón, CCOO PV i la Campanya per una Justícia Fiscal, amb la col·laboració de l’Ajuntament de València, organitzen la projecció del documental ‘¡Gracias Jefe!’. Una pel·lícula que posa rostre real a les persones afectades pel tancament de fàbriques a França.

07/02/2019
Visita guiada, el pròxim 14 de febrer.
 • Dijous, 14 de febrer, a les 17.40 hores, des de la plaça Nàpols i Sicília de València.

La Secretaria de Política Lingüística i Cultura de CCOO PV organitza una ruta guiada per la ciutat de València, que recorrerà els escenaris més significatius en la vida de Vicent Ferrer. El sindicat commemora així el 600 aniversari de la seua mort.

24/01/2019
El ponent Joan Botella, amb el coordinador del Seminari de CCOO PV, Emèrit Bono.

El catedràtic de ciència política i president de Federalistes d’Esquerres, Joan Botella, ha estat el ponent convidat a la primera sessió de l’any del Seminari d’economia, política i societat de CCOO PV. El professor ha impartit la ponència ‘‘Territori, democràcia i Europa des d’una perspectiva federal’.

21/01/2019
Cartell Peset un home bo
Projecció documental i col·loqui

El pròxim dimarts dia 29 de gener a les 18 hores, la seu de CCOO PV acull la projecció del documental ‘Peset, un home bo’ i un col·loqui amb la participació de la seua directora i guionista Matilde Alcaraz.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.