15/03/2019
Projecció 'El orden divino'.
  • Dilluns 25 de març, a les 11.00 hores, seu de CCOO PV (pl. Nàpols i Sicília, 5, València).

CCOO PV acull la projecció i el col·loqui sobre la pel·lícula 'El orden divino’, de la directora Petra Volte. Una obra sobre la lluita pel sufragi femení a Suïssa.

15/03/2019
Detall del cartell

El pròxim divendres 22 de març, a les 11 del matí, a la seu de CCOO PV i amb la col·laboració d’ACICOM, el sindicat ha programat la projecció del documental “Corrupción: el organismo nocivo”, dirigit amb pols insubornable per Albert Sanfeliu.

12/02/2019
Projecció del documental '¡Gracias Jefe!'.
Projecció
  • Dijous 21 de febrer, a les 18.00 hores, sala d’actes de CCOO PV (pl. Nàpols i Sicília, 5, València).

Oxfam Intermón, CCOO PV i la Campanya per una Justícia Fiscal, amb la col·laboració de l’Ajuntament de València, organitzen la projecció del documental ‘¡Gracias Jefe!’. Una pel·lícula que posa rostre real a les persones afectades pel tancament de fàbriques a França.

07/02/2019
Visita guiada, el pròxim 14 de febrer.
  • Dijous, 14 de febrer, a les 17.40 hores, des de la plaça Nàpols i Sicília de València.

La Secretaria de Política Lingüística i Cultura de CCOO PV organitza una ruta guiada per la ciutat de València, que recorrerà els escenaris més significatius en la vida de Vicent Ferrer. El sindicat commemora així el 600 aniversari de la seua mort.

24/01/2019
El ponent Joan Botella, amb el coordinador del Seminari de CCOO PV, Emèrit Bono.

El catedràtic de ciència política i president de Federalistes d’Esquerres, Joan Botella, ha estat el ponent convidat a la primera sessió de l’any del Seminari d’economia, política i societat de CCOO PV. El professor ha impartit la ponència ‘‘Territori, democràcia i Europa des d’una perspectiva federal’.

21/01/2019
Cartell Peset un home bo
Projecció documental i col·loqui

El pròxim dimarts dia 29 de gener a les 18 hores, la seu de CCOO PV acull la projecció del documental ‘Peset, un home bo’ i un col·loqui amb la participació de la seua directora i guionista Matilde Alcaraz.

16/01/2019
Federal
  • Dimecres, dia 23, a les 19.00 hores, sala d’actes de CCOO PV (pl. Nàpols i Sicília, 5, València).

La Fundació d’Estudis i Iniciatives Socioculturals (FEIS) de CCOO PV organitza l’acte de presentació de la pel·lícula, dirigida pel periodista Albert Solé Brusset, que reflexiona sobre el federalisme com a forma d’organització política.

16/01/2019
Seminari amb Joan Botella
  • Dijous, 24 de gener, a les 11.30 hores, sala d’actes de CCOO PV (pl. Nàpols i Sicília, 5, València).

El catedràtic de ciència política de la UAB i president de Federalistes d’esquerres, Joan Botella, impartirà la ponència ‘Territori, democràcia i Europa des d’una perspectiva federal’.

11/12/2018
Joanot i Tirant
  • Dijous, 13 de desembre, a les 18.00 hores, Seu CCOO PV, carrer Sant Isidre, 1 Alcoi.

La Secretaria de Política Lingüística i Cultura de CCOO PV projectarà el documental ‘Joanot i Tirant, lletres i batalles’, amb un col·loqui posterior. El sindicat commemora així el 550 aniversari de la mort de l’escriptor medieval valencià.

12/12/2018
El secretari de Cultura i Política lingüística i la cap de l'OPUV amb els guardonats

El sindicat va realitzar aquest dimarts un acte commemoratiu amb una exposició pel centenari de Manuel de Pedrolo, els premis Maite Boscà Lloret de relats curts i el guardó Marc Granell a l’ús i la promoció del valencià. Aquests premis han estat una novetat amb què el sindicat ha volgut afavorir la nostra llengua en els àmbits laborals i de participació social.

23/11/2018
Premis Marc Granell
  • El període de presentació de candidatures restarà obert fins al 5 de desembre.

CCOO PV convoca enguany la primera edició dels premis ‘Marc Granell’ a la promoció i l’ús del valencià, un reconeixement a les persones i institucions que més s’impliquen en la cura de la nostra llengua.

20/11/2018
Retall cartell

La Secretaria de Cultura de CCOO PV organitza una ponència col·loqui que coincideix amb la inauguració de l’exposició ‘Pedrolo, més enllà dels límits’, dins de la celebració del centenari amb motiu de l’any Pedrolo.

13/11/2018
Concurs literari.

CCOO PV convoca un concurs literari dirigit a l’afiliació, amb una única categoria: en valencià i amb una temàtica relacionada amb el món del treball i les reivindicacions de la classe treballadora.

09/11/2018
Detall cartell

La Secretaria de Cultura de CCOO PV organitza la presentació de l’última novel·la de Miguel Pajares.

09/11/2018
Retall cartell
Col·loqui

El proper dia 13 de novembre, a les 18 hores, la seu de la UI de CCOO Camp de Morvedre-Alt Palància [carrer del Treball, 18, Port de Sagunt] acollirà un acte de commemoració, organitza’t per la Secretaria de Cultura de CCOO PV, amb la col·laboració de La Tenda de Tot el Món i la Fundació Pau i Solidaritat.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.