16/01/2019
Federal
  • Dimecres, dia 23, a les 19.00 hores, sala d’actes de CCOO PV (pl. Nàpols i Sicília, 5, València).

La Fundació d’Estudis i Iniciatives Socioculturals (FEIS) de CCOO PV organitza l’acte de presentació de la pel·lícula, dirigida pel periodista Albert Solé Brusset, que reflexiona sobre el federalisme com a forma d’organització política.

16/01/2019
Seminari amb Joan Botella
  • Dijous, 24 de gener, a les 11.30 hores, sala d’actes de CCOO PV (pl. Nàpols i Sicília, 5, València).

El catedràtic de ciència política de la UAB i president de Federalistes d’esquerres, Joan Botella, impartirà la ponència ‘Territori, democràcia i Europa des d’una perspectiva federal’.

11/12/2018
Joanot i Tirant
  • Dijous, 13 de desembre, a les 18.00 hores, Seu CCOO PV, carrer Sant Isidre, 1 Alcoi.

La Secretaria de Política Lingüística i Cultura de CCOO PV projectarà el documental ‘Joanot i Tirant, lletres i batalles’, amb un col·loqui posterior. El sindicat commemora així el 550 aniversari de la mort de l’escriptor medieval valencià.

12/12/2018
El secretari de Cultura i Política lingüística i la cap de l'OPUV amb els guardonats

El sindicat va realitzar aquest dimarts un acte commemoratiu amb una exposició pel centenari de Manuel de Pedrolo, els premis Maite Boscà Lloret de relats curts i el guardó Marc Granell a l’ús i la promoció del valencià. Aquests premis han estat una novetat amb què el sindicat ha volgut afavorir la nostra llengua en els àmbits laborals i de participació social.

23/11/2018
Premis Marc Granell
  • El període de presentació de candidatures restarà obert fins al 5 de desembre.

CCOO PV convoca enguany la primera edició dels premis ‘Marc Granell’ a la promoció i l’ús del valencià, un reconeixement a les persones i institucions que més s’impliquen en la cura de la nostra llengua.

20/11/2018
Retall cartell

La Secretaria de Cultura de CCOO PV organitza una ponència col·loqui que coincideix amb la inauguració de l’exposició ‘Pedrolo, més enllà dels límits’, dins de la celebració del centenari amb motiu de l’any Pedrolo.

13/11/2018
Concurs literari.

CCOO PV convoca un concurs literari dirigit a l’afiliació, amb una única categoria: en valencià i amb una temàtica relacionada amb el món del treball i les reivindicacions de la classe treballadora.

09/11/2018
Detall cartell

La Secretaria de Cultura de CCOO PV organitza la presentació de l’última novel·la de Miguel Pajares.

09/11/2018
Retall cartell
Col·loqui

El proper dia 13 de novembre, a les 18 hores, la seu de la UI de CCOO Camp de Morvedre-Alt Palància [carrer del Treball, 18, Port de Sagunt] acollirà un acte de commemoració, organitza’t per la Secretaria de Cultura de CCOO PV, amb la col·laboració de La Tenda de Tot el Món i la Fundació Pau i Solidaritat.

08/11/2018
Retall cartell
Xarrada

La Secretaria de Cultura de CCOO PV organitza una xarrada sobre la figura de Maria Aurèlia Capmany, feminista resistent, militant política i social i activista de la cultura catalana durant el franquisme.

06/11/2018
Ernest Cano, Antonio Gutiérrez, Inma Martínez, Dolores Sánchez, Arturo León i Pere J. Beneyto.

El Paranimf de la UV va acollir ahir un acte en memòria de Ramiro Reig (1936-2018), sacerdot jesuïta, capellà obrer i sindicalista compromés amb la dignitat del treball. Un homenatge organitzat per CCOO PV i la Fundació d'Estudis i Iniciatives Sociolaborals (FEIS). Reig va ser professor universitari i destacat intel·lectual, implicat amb les persones més desfavorides i amb els drets dels treballadors i de les treballadores.

26/10/2018
Ignacio Sánchez Cuenca i Emèrit Bono, coordinador del Seminari de CCOO PV.

El sociòleg, filòsof i politòleg, Ignacio Sánchez Cuenca, ha participat en la primera sessió del nou curs del Seminari d’economia, política i societat de CCOO PV. El professor de ciència política de la Universitat Carlos III de Madrid ha impartit la ponència ‘Problemes constitucionals i territori’.

31/10/2018
El orden divino
  • Dijous, 8 de novembre. 19.00 hores. Sala d’actes de CCOO PV (pl. Nàpols i Sicília, 5, València).

CCOO PV acull la projecció d’‘El orden divino’, en el marc del Festival de Cinema Ciutadà Compromés 2018. Una pel·lícula sobre la lluita pel sufragi femení a Suïssa, de la directora Petra Volte.

29/10/2018
Detall del cartell

La presentació prevista el proper dimarts dia 6 de novembre, a les 18.00 hores, en la llibreria Ramon Llull, tindrà les intervencions de la vicepresidenta del Consell de la Generalitat Valenciana, Mónica Oltra; el periodista, escriptor i economista, Joaquin Estefania; i el secretari general de CCOO PV, Arturo León.

31/10/2018
Ramiro Reig
  • Dilluns 5 de novembre, 19.30 hores. Paranimf Universitat de València (c/ Universitat, 2).

CCOO PV i la Fundació d’Estudis i Iniciatives Sociolaborals (FEIS) organitzen un acte en memòria del sacerdot jesuïta, capellà obrer, sindicalista i intel·lectual compromés amb la dignitat del treball. Durant l’acte es presentarà el llibre ‘Crónicas obreras de Ramiro Reig’.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.