14/05/2019
Imatge de les mobilitzacions de la CVONG per a reclamar #JusticiaCasoBlasco
#JusticiaCasoBlasco
 • Suport ciutadà contra la corrupció en defensa de la cooperació internacional.

El sindicat anima a donar suport al micromecenatge iniciat per la CVONGD, de la qual forma part la fundació Pau i Solidaritat, que sol·licita suport a la ciutadania i les entitats socials valencianes per sufragar les despeses del segon judici del Cas Blasco. El sindicat considera una responsabilitat col·lectiva aquesta col·laboració, que permetrà continuar sostenint una acusació popular exemple de lluita civil contra la corrupció i perquè es faça justícia.

10/05/2019
Pau i Solidaritat PV
 • Admissió de sol•licituds (CV i carta de motivació) fins al dia 20 de maig.

Contracte per obra i servei, amb 12 mesos de durada, en jornada de 25 hores setmanals, de dilluns a divendres, i retribució segons conveni. Lloc de treball ubicat a València. Candidatures a l'adreça pauisolidaritat@pv.ccoo.es, amb l'assumpte 'Tècnic/a EpD FPSPV'.

11/04/2019
Presència sindical a l'acte formal de signatura de l'acord

CCOO PV manifesta la seua satisfacció per l’acord impulsat per la CVONGD, signat per PP, PSPV, Compromís, Ciutadans i Unides Podem – Esquerra Unida per a “blindar” la cooperació com a política pública

03/04/2019
#ForaParadisosFiscals
 • Setmana d’Acció Global, escenificacions, projeccions...

La Campanya per una Justícia Fiscal, en la qual s'integra CCOO PV, ha preparat diferents actes públics a València, amb els quals pretén posar el focus en la importància de la lluita contra els paradisos fiscals.

28/03/2019
Detall cartell
Jornada oberta mitjaçant inscripció
 • Dimecres 3 d'abril, de 9.30 hores a 13.30 hores.
 • Sala d’actes del Col·legi Major Rector Peset.

L’objectiu d’aquesta jornada és compartir un espai de trobada, diàleg i reflexió en torn a la promoció, des de la ciutadania activa, crítica, coneixedora i solidària, dels drets humans, la justícia social i la pau.

20/03/2019
La Comissió Executiva de #CCOOPVAntiracista
#CCOOPVAntiracista

En el Dia Internacional contra el Racisme, que se celebra el 21 de març, des de CCOO PV posem el focus en l'atac sistemàtic de la ultradreta a Europa i a Espanya, al qual estan sent sotmesos valors fonamentals com la dignitat humana, la igualtat, els drets humans i la mateixa democràcia.

20/02/2019
Integrantes de la Campaña por la Justicia Fiscal
20 de febrero, Día por la Justicia Fiscal

CCOO PV, junto al resto de organizaciones sociales y sindicatos integrantes de la Campanya per una Justícia Fiscal, exigimos a los partidos políticos que concurrirán en las próximas elecciones un compromiso claro a favor de una fiscalidad justa y progresiva que repercuta en beneficio de la mayoría de la población. Ante las próximas citas electorales: Justicia Fiscal es Justicia Social!

14/02/2019
Detalle del cartel
Aniversario de la RASD

El acto de conmemoración de la proclamación de la República Árabe Saharaui Democrática y de reivindciación de la causa saharaui tendrá lugar el próximo martes 26 de febrero, a las 19 horas, en el Aula Seminari del Centre Cultural La Nau, C/ de la Universitat, 2.

13/02/2019
Este voto vuelve una vez más a poner en entredicho los veredictos del Tribunal de Justicia de la Unión Europea (TJUE) sobre la legalidad de la inclusión de las aguas del Sáhara Occidental.
 • Aprobado un acuerdo pesquero entre Marruecos y la UE.

A pesar de la presión de numerosas organizaciones de solidaridad con el Sáhara Occidental y del movimiento sindical, el Parlamento europeo ha aprobado el 12 de febrero un acuerdo pesquero entre Marruecos y la UE con 415 votos a favor y 189 en contra. Este voto vuelve una vez más a poner en entredicho los veredictos del Tribunal de Justicia de la Unión Europea (TJUE) sobre la legalidad de la inclusión de las aguas del Sáhara Occidental.

29/01/2019
Jornada Diálogos de Mujeres por la Paz
#DiálogosMujeres
 • Experiencias de líderes africanas, mediterráneas y latinoamericanas

El encuentro "Diálogos de Mujeres por la Paz en el Mediterráneo", organizado por la Conselleria de Transparencia, Responsabilidad Social, Participación y Cooperación, tendrá lugar el miércoles 6 de febrero en Casa del Mediterráneo, Alicante.

15/01/2019
Campanya de solidaritat ampliada al 17 de febrer
 • Fins al 17 de febrer
 • BBVA ES65 0182 0517 6702 0165 0049 en concepte d'‘Ajuda Humanitària CCOO PV Sàhara Occidental’.

Intensificació de la campanya de donacions i recollida d’aliments no peribles, en suport de la caravana solidària dirigida als campaments de persones refugiades sahrauís de Tinduf.

29/11/2018
El secretari general de CCOO PV, Arturo León, i el delegat sahrauí de la Comunitat Valenciana, Alali Emboiric Mohamed Habibulah.

La central sindical posa a disposició de la Delegació Sahrauí de la Comunitat Valenciana els centres d’informació de persones treballadores estrangeres (CITES) a València, Alacant i Elx i impulsarà una campanya anual de recollida d’aliments per als campaments. CCOO PV ha signat avui un conveni de col·laboració amb aquesta organització, manifestant així el seu compromís amb el poble sahrauí i les seues reivindicacions.

22/10/2018
Oferta de treball
Oferta de treball
 • Admissió de sol·licituds [CV i carta de motivació] fins al dia 5 de novembre.

L’oferta de treball es concreta en un contracte per obra i servei, amb 12 mesos de durada, en jornada de 25 hores setmanals, de dilluns a divendres, i retribució segons conveni. Lloc de treball ubicat a València. Cal adreçar les candidatures a l'adreça pauisolidaritat@pv.ccoo.es, amb l'assumpte “Tècnic/a EpD FPSPV”.

11/10/2018
Moment de la reunió.
 • La Fundació Pau i Solidaritat PV dona suport a processos de desenvolupament a El Salvador a través d’aquesta organització.

Samuel Ventura, representant d’ACUA i Gaizka Herrán, de la fundació Paz i Solidaridad d'Euskadi, han explicat avui en CCOO PV les accions de defensa i lluita pels drets humans a través d'iniciatives d'autogestió comunitària. Unes accions que comporten relacions equitatives de poder entre dones i homes, optimitzen els recursos locals i cerquen la reducció de la dependència dels recursos externs.

19/10/2018
Pobresa Zero.
 • La manifestació prevista a València el dissabte dia 20, se suspén per causes meteorològiques.

La plataforma Pobresa Zero de la Comunitat Valenciana ha preparat diferents actes i mobilitzacions, en els quals participa CCOO PV, amb motiu de la Setmana Mundial per l’Eradicació de la Pobresa, al voltant del 17 d’octubre. El lema ‘Més fets i menys promeses’, pretén ser un clam ciutadà perquè es complisquen els compromisos internacionals.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.