05/04/2019
Asamblea de trabajadores y trabajadoras de Marie Claire

CCOO de industria del País Valenciano ha querido contrastar en una asamblea de trabajadores y trabajadoras de la empresa el respaldo, a la aceptación del ERE que afectará a 82 personas del centro de Villafranca y a 18 en Borriol.

10/01/2019

El sindicato ha desmentido la información aparecida en diferentes medios de Castellón, sobre una reunión entre representantes del colectivo de la policía local de Comisiones Obreras y otros sindicatos con presencia en el Ayuntamiento de Castelló, y el partido político VOX.

10/12/2018
Decidim en Valencià
  • El lema, Decidim valencià!, centra la reivindicació en els drets lingüístics dels valencianoparlants
  • La diada se celebrarà el 15 de desembre i omplirà la Plaça Major de Castelló de la Plana de música i cultura
26/11/2018
València
#VidesNOXifres

Aquest diumenge el moviment feminista valencià va convocar la ciutadania a prendre les places amb motiu del 25N, Dia Internacional contra la Violència cap a les Dones. Milers de persones, col·lectius, organitzacions socials, plataformes, entitats, partits i sindicats participaren en les manifestacions convocades al llarg del País Valencià per mostrar el dol de tot un poble per les dones i criatures assassinades.

20/11/2018
Retall cartell

La Secretaria de Cultura de CCOO PV organitza una ponència col·loqui que coincideix amb la inauguració de l’exposició ‘Pedrolo, més enllà dels límits’, dins de la celebració del centenari amb motiu de l’any Pedrolo.

19/11/2018
Solidaridad con el personal de IIPP Huelva
  • Cinco enfermeras y un médico sufrieron un envenenamiento

CCOO muestra su estupor ante la falta de respeto de la Administración al personal de Instituciones Penitenciaria

16/11/2018
Manifestación en La Vall d'Uixó, contra el cierre de Stylsaf.

L’empresa de La Vall d’Uixó (Castelló), proveïdora d’equipament comercial per al grup Inditex, tanca les seues portes després d’un llarg període d’esforç per part de la plantilla per a redreçar la companyia. Es perd una firma icònica per a la província, amb més de cinquanta anys, i s'accentuen els problemes derivats de la falta de projectes industrials.

16/11/2018
Concentració a València
#FinançamentJust

La ciutadania i les entitats valencianes han donat una resposta ben digna a la crida de la Comissió formada per CCOO PV, UGT-PV, CEV, PSPV-PSOE, Compromís, Podem i Ciudadanos, i la Xarxa d’Entitats per un Finançament Just, donant suport a les concentracions convocades avui en l’aniversari de la gran mobilització que va omplir els carrers del clam de la societat valenciana.

29/10/2018
Grans reptes per a una Europa més Social
Jornada
  • Dimarts 6, des de les 9.30h Casa dels Caragols (c/ Major, 78, Castelló)

CCOO PV participa en la Jornada que la Generalitat Valenciana ha organitzat, amb motiu del primer aniversari de la proclamació del ‘Pilar Europeu dels Drets Socials’ a Göteborg (Suècia). ‘Els Grans Reptes per a una Europa més Social’, una Jornada participativa i de debat, que pretén recaptar l’opinió de la ciutadania.

23/10/2018
Asamblea huelga prisiones
  • CCOO hace un llamamiento a la plantilla de los centros de Albocàsser y Castelló para que secunden la huelga que comienza el día 24
22/10/2018
Curso de Relaciones Laborales
El plazo de inscripción finaliza el 1 de diciembre
03/10/2018
Bomberos forestales en lucha.

20 dies en vaga indefinida i tercer dia de vaga de fam de dos bombers de la Generalitat Valenciana en defensa dels drets del col·lectiu, acordats amb el Consell i bloquejats pel Ministeri d'Hisenda.

01/10/2018
Concentració a València
#PensionsDignes

Amb motiu de la celebració del Dia Internacional de les Persones Majors el País Valencià ha acollit quatre mobilitzacions simultànies davant les delegacions del Govern d’Alacant i de Castelló, i una altra a les 12 hores a Elx, que també ha acollit avui una Assemblea amb motiu de la celebració de la Jornada Mundial pel Treball Decent.

10/09/2018
Burger King

El 12 de septiembre de 12 a 14 horas en la Calle Torralba del Pinar 10 frente a Burger King de Castelló de la Plana.

06/08/2018
Fàbrica de taulells

Després de vuit mesos d'intensa negociació, finalment es va poder arribar a un pacte per a millorar les condicions de treball d'un sector que ocupa a Castelló a més de 16.000 treballadors i treballadores i que és clau per a l'economia de la província.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.