05/03/2019
.

-L'objectiu és crear grups de treball per a la cerca d'ocupació, reforçats amb el treball de la part tècnica que, a més d'impartir els cursos, captarà ofertes d'ocupació.

-Les persones tècniques del Pacte es desplaçaran als municipis sede del projecte per a oferir atenció personalitzada i dinàmiques grupals.

22/02/2019
Jornada Pensions
  • Dissabte 2 de març, 11.00 hores, Centre Cultural Mario Silvestre d’Alcoi (Av. País Valencià, 1).

Perquè el futur ens preocupa a joves i majors, les dos organitzacions presenten a Alcoi la jornada ‘Parlem de pensions’. L'acte comptarà amb les intervencions de Carlos Bravo, secretari de Polítiques Públiques i Protecció Social de CCOO estatal; Manuela Pascual, secretària general de CCOO Comarques Centrals; Rosana Gadea, vicepresidenta de la Coordinadora de Pensionistes de l’Alcoià- Comtat; i Antonio Matarredona, portaveu de la Coordinadora.

11/02/2019
.

La Sección sindical emplaza a la Conselleria a tomar medidas antes de mayo y resolver los conflictos creados entre diversas categorías por la distribución de competencias.

06/02/2019
.

CCOO i UGT han organitzat una assemblea conjunta, que reunirà 10.000 sindicalistes de tot el país i de tots els sectors de la producció i dels serveis el pròxim 8 de febrer a Madrid, amb la qual intensifiquen la seua ofensiva per a reclamar #FetsJa al Govern i a les organitzacions empresarials, que complisquen els pactes.

29/01/2019
.

La mobilització en defensa del sistema públic de pensions, les propostes de la Federació a diferents nivells, així com la implicació i diferents rutes sobre el moviment obrer han centrat el treball d’aquestes reunions.

16/01/2019
.

Més d'un centenar de delegats i delegades de CCOO s'han concentrat hui a la Plaça d'Espanya d'Alcoi per reivindicar un salari digne de al menys 14.000€, i que el conveni del tèxtil-confecció represente els interessos de la majoria de treballadors i treballadores del sector.

03/12/2018
.

El sindicat obté 9 de 18 possibles representants, convertint-se en la força sindical majoritària

11/12/2018
Joanot i Tirant
  • Dijous, 13 de desembre, a les 18.00 hores, Seu CCOO PV, carrer Sant Isidre, 1 Alcoi.

La Secretaria de Política Lingüística i Cultura de CCOO PV projectarà el documental ‘Joanot i Tirant, lletres i batalles’, amb un col·loqui posterior. El sindicat commemora així el 550 aniversari de la mort de l’escriptor medieval valencià.

26/11/2018
.

Els propers 28 i 29 de novembre tindran lloc dues reunions a Xàtiva i Alcoi, respectivament, per informar de les seues propostes davant l’actual situació de precarietat que pateix la joventut, així com explicar les activitats que es fan des del col·lectiu de Joves de CCOO PV.

23/11/2018
.

Aquest 25 de novembre, dia internacional de repulsa de la violència masclista contra les dones, CCOO Comarques Centrals està compromesa en treballar per l’eradicació d’aquesta xacra social que sofrim les dones. Així mateix, volem reiterar la nostra denúncia i repulsa contra les violències masclistes, que és manifesten de la pitjor de les formes d’aquesta discriminació.

21/11/2018
Imatge de la roda de premsa
II Edició de la campanya, presentació als joves d'Ontinyent

L’Ajuntament, COEVAL, ATEVAL Vall d’Albaida i els sindicats UGT i CCOO oferiran una xerrada a l’alumnat de l’IES Jaume I i IES L’Estació el 28 de novembre i 10 de desembre.

18/10/2018
.

- El Área de Compras, formada por tan solo dos personas, no tiene tiempo suficiente para ajustarse a la nueva normativa y tramitar las nuevas adquisiciones de equipamiento y aparataje sanitario.

- Aproximadamente unos 600.000 euros destinados al plan de inversiones tendrán que devolverse a la Conselleria de Hacienda.

04/10/2018
.

La II fase del projecte d’ACTAIO finalitza un pla d’acció que ha inclòs la creació de recursos digitals per fomentar l’ocupació o l’organització de setmanes temàtiques i encontres

03/10/2018
.

Todas las mañanas de los miércoles, de 10:30 a 11:00 horas, tendrán lugar las movilizaciones hasta que se atiendan las reivindicaciones del sector.

26/09/2018
.

Des del sindicat intercomarcal de jubilats i pensionistes de Comarques Centrals s’ha contractat un autobús gratuït per a que totes les persones que vulguen puguen anar.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.