18/10/2018
.

- El Área de Compras, formada por tan solo dos personas, no tiene tiempo suficiente para ajustarse a la nueva normativa y tramitar las nuevas adquisiciones de equipamiento y aparataje sanitario.

- Aproximadamente unos 600.000 euros destinados al plan de inversiones tendrán que devolverse a la Conselleria de Hacienda.

04/10/2018
.

La II fase del projecte d’ACTAIO finalitza un pla d’acció que ha inclòs la creació de recursos digitals per fomentar l’ocupació o l’organització de setmanes temàtiques i encontres

03/10/2018
.

Todas las mañanas de los miércoles, de 10:30 a 11:00 horas, tendrán lugar las movilizaciones hasta que se atiendan las reivindicaciones del sector.

26/09/2018
.

Des del sindicat intercomarcal de jubilats i pensionistes de Comarques Centrals s’ha contractat un autobús gratuït per a que totes les persones que vulguen puguen anar.

21/09/2018
.

 El Pacte Territorial continua amb l'execució del seu projecte experimental per a impulsar noves polítiques de desenvolupament econòmic territorial derivat del diagnòstic previ realitzat. Aquest esdeveniment, pioner en el territori, naix amb l'objectiu i la voluntat de sensibilitzar a la població sobre la necessitat de ressaltar els recursos endògens d'ambdues comarques, apostant pels productes de proximitat, i convertint-se en un punt de trobada entre persones i professionals que, des d'àmbits diversos, treballen per la sostenibilitat i el desenvolupament econòmic.

06/07/2018
Assemblea sector tèxtil a les comarques centrals
#ÉselMomentAENC
  • Reivindicació d'un salari mínim de 14.000 euros/anuals i l'aplicació de l'AENC

L'acte de conciliació del Servei Interconfederal de Mediació i Arbitratge (SIMA) davant la convocatòria de vaga en el sector tèxtil va finalitzar sense acord, per la qual cosa el pròxim 19 de juliol l'atur es manté a tota Espanya en resposta contundent al primer intent d'incompliment de l'Acord per a l'ocupació i la negociació col·lectiva. 

06/07/2018
.

#HuelgaTextil19J este es el hashtag, a modo de slogan que acompañara a los trabajadores y trabajadoras del textil, ante la huelga del sector que se va a convocar mañana para el próximo 19 de julio en toda España.

25/06/2018
.

"La postura de Comissions Obreres va ser en tot moment contrària a la proposta, defensat que en cap cas acceptaria una reducció salarial que va en contra d'un dels eixos vertebradors del moviment sindical de classe, a igual treball, igual salari."

18/06/2018
Per un conveni digne
  • Assemblea de representants del tèxtil i la confecció a Cocentaina.

CCOO exigeix a la patronal un creixement salarial just que es mereixen les persones ocupades en el sector, després d’anys d’esforços i de la recuperació continuada que s’ha produït. La negociació del conveni, que afecta a una gran quantitat de treballadors i de treballadores, es troba en una situació de bloqueig.

12/06/2018
.

En l'assemblea, que es celebrarà a Cocentaina, estan convocats i convocades totes les persones treballadores del sector tèxtil de Comarques Centrals.

08/06/2018
Imatge de l'acte

CCOO valora com una eina fonamental els pactes territorials a la comarca, com a forma de vertebració social i econòmica en la zona, a mes de un fòrum de diàleg i negociació per a la transformació.

08/06/2018
Imatge de l'escrutini

CCOO revalida la seua majoria en les eleccions sindicas que es van produir ahir

28/05/2018
Hospital Ontinyent
  • Les noves sales d'observació de pediatria i d'adults romanen tancades per la falta de dotació de personal.

La Secció Sindical de CCOO a Ontinyent insisteix que el servei d'urgències de l'Hospital no està a ple rendiment, com informa una notícia de la web de l'Ajuntament de la localitat. Aquest sindicat ja va denunciar el passat mes de març que aquest servei, que ha renovat les seues instal·lacions, no disposava del personal necessari per al seu correcte funcionament i a dia d'avui continua sense aquesta dotació.

10/05/2018
.

El Àgora de Alcoi ha acogido la asamblea de delegados y delegadas en la que han intervenido el secretario general de CCOO, Unai Sordo; del País Valenciano, Arturo León; y de Comarques Centrals, Manuela Pascual. Un acto en el que ha quedado patente que el sindicato va a salir a la calle contra la resistencia feroz de la patronal a repartir la riqueza. “CEOE y Cepyme están instaladas en una zona de confort que les ha facilitado el Gobierno de Rajoy”, ha manifestado Unai Sordo.

26/04/2018
.

En la roda de premsa realitzada per CCOO i UGT a Alcoi per a fer una crida al 1r de maig  s'han parlat dels eixos d'enguany i s'ha remarcat que els sindicat estan dispossats a dur endavant aquesta tasca.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.