18/06/2018
Per un conveni digne
  • Assemblea de representants del tèxtil i la confecció a Cocentaina.

CCOO exigeix a la patronal un creixement salarial just que es mereixen les persones ocupades en el sector, després d’anys d’esforços i de la recuperació continuada que s’ha produït. La negociació del conveni, que afecta a una gran quantitat de treballadors i de treballadores, es troba en una situació de bloqueig.

12/06/2018
.

En l'assemblea, que es celebrarà a Cocentaina, estan convocats i convocades totes les persones treballadores del sector tèxtil de Comarques Centrals.

08/06/2018
Imatge de l'acte

CCOO valora com una eina fonamental els pactes territorials a la comarca, com a forma de vertebració social i econòmica en la zona, a mes de un fòrum de diàleg i negociació per a la transformació.

08/06/2018
Imatge de l'escrutini

CCOO revalida la seua majoria en les eleccions sindicas que es van produir ahir

28/05/2018
Hospital Ontinyent
  • Les noves sales d'observació de pediatria i d'adults romanen tancades per la falta de dotació de personal.

La Secció Sindical de CCOO a Ontinyent insisteix que el servei d'urgències de l'Hospital no està a ple rendiment, com informa una notícia de la web de l'Ajuntament de la localitat. Aquest sindicat ja va denunciar el passat mes de març que aquest servei, que ha renovat les seues instal·lacions, no disposava del personal necessari per al seu correcte funcionament i a dia d'avui continua sense aquesta dotació.

10/05/2018
.

El Àgora de Alcoi ha acogido la asamblea de delegados y delegadas en la que han intervenido el secretario general de CCOO, Unai Sordo; del País Valenciano, Arturo León; y de Comarques Centrals, Manuela Pascual. Un acto en el que ha quedado patente que el sindicato va a salir a la calle contra la resistencia feroz de la patronal a repartir la riqueza. “CEOE y Cepyme están instaladas en una zona de confort que les ha facilitado el Gobierno de Rajoy”, ha manifestado Unai Sordo.

26/04/2018
.

En la roda de premsa realitzada per CCOO i UGT a Alcoi per a fer una crida al 1r de maig  s'han parlat dels eixos d'enguany i s'ha remarcat que els sindicat estan dispossats a dur endavant aquesta tasca.

26/04/2018
.

A les 19.00 en la seu de l'Associació de Veïns del barri Nord-Oest de Xàtiva tindrà lloc una jornada sobre el present i futur de les pensions organitzada per CCOO Comarques Centrals. En la jornada intervindran partits polítics i representants del sindicat.

27/03/2018
Hospital d'Ontinyent

Hace nueve meses que se realizaron las reformas y la inversión económica en personal es de cero euros.

15/03/2018
Per unes pensions dignes
  • 17 de març a Alcoi i Ontinyent i el 22 de març a València i a Xàtiva.

En defensa de les pensions, en contra de la pujada del 0,25%, i per la sostenibilitat del nostre sistema públic. CCOO, al costat d'UGT, ha tornat a convocar mobilitzacions per a exigir que es garantisquen les pensions de les futures generacions

14/03/2018

La Sección Sindical de CCOO del Hospital de Xàtiva denuncia la saturación permanente del Servicio de Urgencias del Hospital Lluís Alcanyís, que se da desde hace meses y genera un gran descontento y preocupación tanto entre el personal sanitario como entre los pacientes. El sindicato critica que la nueva Unidad de Pre Ingreso se crease sin un incremento de la plantilla.

12/03/2018
Imatge de l'Hospital Lluís Alcanyís

Se ha creado una nueva Unidad de Pre Ingreso sin un incremento de la plantilla asignada a la misma.

05/03/2018
Reunió preparatòria a la seu d'UGT en Alcoi

La reunió s’ha produït en la seu d’UGT en Alcoi i s’ha acordat la lectura conjunta del manifest i totes les accions que els dos sindicats realitzaran en Alcoi

27/02/2018
.

L'assemblea de constitució ha triat una Comissió Executiva per a dur endavant el treball a Comarques Centrals i ha triat a Pere Brígido com a Secretari General del nou creat sindicat intercomarcal.

12/02/2018
.

Las medidas planteadas por los empresarios de la hostelería de Valencia en la negociación del convenio colectivo de 2018 incluyen la penalización de las bajas, no abonar los festivos, la rebaja de los tiempos de descanso, la reducción de los salarios y la subcontratación de servicios, entre otras propuestas de eliminación de derechos. Los sindicatos rechazan de pleno estas medidas y señalan que adolecen de cualquier signo de humanidad.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.