16/01/2019
.

Més d'un centenar de delegats i delegades de CCOO s'han concentrat hui a la Plaça d'Espanya d'Alcoi per reivindicar un salari digne de al menys 14.000€, i que el conveni del tèxtil-confecció represente els interessos de la majoria de treballadors i treballadores del sector.

03/12/2018
.

El sindicat obté 9 de 18 possibles representants, convertint-se en la força sindical majoritària

11/12/2018
Joanot i Tirant
  • Dijous, 13 de desembre, a les 18.00 hores, Seu CCOO PV, carrer Sant Isidre, 1 Alcoi.

La Secretaria de Política Lingüística i Cultura de CCOO PV projectarà el documental ‘Joanot i Tirant, lletres i batalles’, amb un col·loqui posterior. El sindicat commemora així el 550 aniversari de la mort de l’escriptor medieval valencià.

26/11/2018
.

Els propers 28 i 29 de novembre tindran lloc dues reunions a Xàtiva i Alcoi, respectivament, per informar de les seues propostes davant l’actual situació de precarietat que pateix la joventut, així com explicar les activitats que es fan des del col·lectiu de Joves de CCOO PV.

23/11/2018
.

Aquest 25 de novembre, dia internacional de repulsa de la violència masclista contra les dones, CCOO Comarques Centrals està compromesa en treballar per l’eradicació d’aquesta xacra social que sofrim les dones. Així mateix, volem reiterar la nostra denúncia i repulsa contra les violències masclistes, que és manifesten de la pitjor de les formes d’aquesta discriminació.

21/11/2018
Imatge de la roda de premsa
II Edició de la campanya, presentació als joves d'Ontinyent

L’Ajuntament, COEVAL, ATEVAL Vall d’Albaida i els sindicats UGT i CCOO oferiran una xerrada a l’alumnat de l’IES Jaume I i IES L’Estació el 28 de novembre i 10 de desembre.

18/10/2018
.

- El Área de Compras, formada por tan solo dos personas, no tiene tiempo suficiente para ajustarse a la nueva normativa y tramitar las nuevas adquisiciones de equipamiento y aparataje sanitario.

- Aproximadamente unos 600.000 euros destinados al plan de inversiones tendrán que devolverse a la Conselleria de Hacienda.

04/10/2018
.

La II fase del projecte d’ACTAIO finalitza un pla d’acció que ha inclòs la creació de recursos digitals per fomentar l’ocupació o l’organització de setmanes temàtiques i encontres

03/10/2018
.

Todas las mañanas de los miércoles, de 10:30 a 11:00 horas, tendrán lugar las movilizaciones hasta que se atiendan las reivindicaciones del sector.

26/09/2018
.

Des del sindicat intercomarcal de jubilats i pensionistes de Comarques Centrals s’ha contractat un autobús gratuït per a que totes les persones que vulguen puguen anar.

21/09/2018
.

 El Pacte Territorial continua amb l'execució del seu projecte experimental per a impulsar noves polítiques de desenvolupament econòmic territorial derivat del diagnòstic previ realitzat. Aquest esdeveniment, pioner en el territori, naix amb l'objectiu i la voluntat de sensibilitzar a la població sobre la necessitat de ressaltar els recursos endògens d'ambdues comarques, apostant pels productes de proximitat, i convertint-se en un punt de trobada entre persones i professionals que, des d'àmbits diversos, treballen per la sostenibilitat i el desenvolupament econòmic.

06/07/2018
Assemblea sector tèxtil a les comarques centrals
#ÉselMomentAENC
  • Reivindicació d'un salari mínim de 14.000 euros/anuals i l'aplicació de l'AENC

L'acte de conciliació del Servei Interconfederal de Mediació i Arbitratge (SIMA) davant la convocatòria de vaga en el sector tèxtil va finalitzar sense acord, per la qual cosa el pròxim 19 de juliol l'atur es manté a tota Espanya en resposta contundent al primer intent d'incompliment de l'Acord per a l'ocupació i la negociació col·lectiva. 

06/07/2018
.

#HuelgaTextil19J este es el hashtag, a modo de slogan que acompañara a los trabajadores y trabajadoras del textil, ante la huelga del sector que se va a convocar mañana para el próximo 19 de julio en toda España.

25/06/2018
.

"La postura de Comissions Obreres va ser en tot moment contrària a la proposta, defensat que en cap cas acceptaria una reducció salarial que va en contra d'un dels eixos vertebradors del moviment sindical de classe, a igual treball, igual salari."

18/06/2018
Per un conveni digne
  • Assemblea de representants del tèxtil i la confecció a Cocentaina.

CCOO exigeix a la patronal un creixement salarial just que es mereixen les persones ocupades en el sector, després d’anys d’esforços i de la recuperació continuada que s’ha produït. La negociació del conveni, que afecta a una gran quantitat de treballadors i de treballadores, es troba en una situació de bloqueig.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.